Boxkleden van top merken!

Het beste voor uw baby

Bekijk alle boxkleden

Speelkleed

Speelkleed

Een speelkleed is heel simpel gezegd een kleed waarop uw kind zich op kan uitleven in zijn eerste levensjaren. In de keuze voor een speelkleed van uw kind zijn er talloze opties. Voor een speelkleed kan er gekozen worden voor een eenvoudige optie of voor eentje met veel speelmogelijkheden. Met de aanschaf van een speelkleed stimuleert u de ontwikkeling van uw kind. Uw kind leert veel door het herkennen en leren van kleuren, afbeeldingen en geluiden.

 

Speelkleed voor in de box , op de grond of voor buiten

Een speelkleed is te gebruiken op verschillende plaatsen rondom uw huis. Als eerste is een speelkleed perfect geschikt voor in de box, als u kind heerlijk zacht op een boxmatras ligt , kunt u er een speelkleed op leggen zodat uw kind zich kan vermaken terwijl hij/zij in de box ligt. Een andere optie is om het speelkleed op de grond te leggen zodat uw kind zelf met het speelkleed aan de gang kan gaan zonder dat hij/zij in de box moet liggen. Mocht het weer lekker zijn is het ook een mogelijkheid om het speelkleed buiten neer te leggen zodat deze kan spelen en van het weer genieten. Een speelkleed is tevens eenvoudig schoon te maken een doekje.

 

Leerzaam en leuk

Voor uw kind is het zowel leuk als leerzaam dat er de mogelijkheid is om zich op een speelkleed te ontwikkelen. Het leerzame deel zit er in dat uw kind dingen leert over zijn/haar omgeving. Daarnaast is het voor uw kind ook een geweldige leuke ervaring om zich te amuseren op het speelkleed. Speelkleden kunt u vinden in verschillende vormen en maten en voor verschillende prijzen. Maar welke u ook koopt, uw kind zal het heerlijk vinden!

Bij van Asten in Tilburg is er een enorme keuze uit speelkleden. Daar kunnen ze u ook het juiste advies geven en beantwoorden ze alle vragen die u heeft over speelkleden en andere babyartikelen. Naast speelkleden adviseren wij u ook om daar eens te gaan kijken voor boxmatrasjes en boxkleden.

Meest verkochte boxkleden

Andere babyartikelen

Top merken boxkleden