Boxkleden van top merken!

Het beste voor uw baby

Bekijk alle boxkleden

Koeka Boxkleed

Koeka Boxkleed

Een Koeka Boxkleed wordt geproduceerd door het bedrijf Koeka. Deze boxkleden van Koeka staan garant voor een zacht gebruik en zijn heerlijk warm voor uw kind. Naast dit kan het Koeka boxkleed net zoals alle andere boxkleden als speelkleed gebruikt worden. Waar het Koeka boxkleed echt om bekend staat is dat een stijlvolle boxkleed is. Daarnaast heeft het Koeka boxkleed een zeer mooie stofrand en aan de binnenkant zachte badstof. De Koeka boxkleden zijn ook altijd te verkrijgen in verschillende kleuren en aan beide zijden te gebruiken.

 

Maten Koeka boxkleed

Er zijn verschillende maten voor een Koeka Boxkleed. De boxkleden zijn in verschillende formaten boxkleden te verkrijgen. De twee formaten zijn 77 x 97 cm of  85 x 95. Het voordeel van het grootste formaat is dat het in de box een opstaande rand geeft zodat uw kind zich niet kan bezeren aan de harde spijltjes van de box.

Het Koeka boxkleed is ook op en top geschikt als speelkleed. Naast dat deze boxkleed te gebruiken is in de box kunt u het artikel ook eenvoudig op de grond leggen als speelkleed. Ook is het een fantastisch idee om de Koeka boxkleed als cadeau te geven aan toekomstige/jonge ouders. Ook als uw kind ouder wordt en het boxkleed niet meer nodig heeft kan het gebruikt worden als lekker warm dekentje.

 

Collectie Koeka

Koeka heeft een enorm grote collectie babyartikelen, de Koeka boxkleden zijn nog maar een klein aandeel van de artikelen die Koeka aanbiedt. Hierbij moet u denken aan een boxzak, waskussenhoes, speendoekje, voetenzak. U moet echt eens een kijkje komen in de Koeka collectie .

Bij Van Asten in Tilburg kunt u kijkje nemen in het ruime assortiment. In hun nieuwe winkel kunnen ze antwoord geven op al uw vragen en kunt u rustig rondkijken welke product u wilt hebben. Of u nu op zoek bent naar een speelkleed of een babykamer u kunt het daar allemaal vinden.

Meest verkochte boxkleden

Andere babyartikelen

Top merken boxkleden