Boxkleden van top merken!

Het beste voor uw baby

Bekijk alle boxkleden

Boxmatras

Boxmatras

Voor veel mensen is het niet altijd helemaal duidelijk wat een boxmatras precies is. Een boxmatras is een matrasje dat onder het boxkleed wordt gelegd. Het boxmatras zorgt ervoor dat uw kind wat extra comfort krijgt en wat lekkerder ligt in de box. Voor het boxmatras zijn er ook hoeslakens beschikbaar en het boxmatras is tevens perfect te gebruiken op reis of in een inklapbare box. Het boxmatras is zowel te gebruiken in combinatie met het boxkleed en als vervanger van het boxkleed.

Boxmatras hoeslaken

Bij de aanschaf van een boxmatras is er tegenwoordig ook de mogelijkheid om er een hoeslaken bij aan te schaffen. Een bijpassend hoeslaken is een leuke aanwinst voor bij uw boxmatras. Deze hoeslakentjes zijn gemaakt van een heerlijk zachte stof. Sommige hoeslakens hebben stretchstof zodat deze makkelijker om een wat groter of kleiner matrasje passen. De hoeslakens voor het boxmatras zijn altijd beschikbaar in verschillende leuke kleuren. Een hoeslaken voor het matras is altijd ook eenvoudig  schoon te maken.

Ook kunt u het boxmatras buiten de box tevens gebruiken als speelkleed. Een zacht boxmatras is tevens ideaal te gebruiken als uw kind in het lekker weer buiten wil spelen. Hij/zij zal talloze uren zoet zijn op het boxmatras. Uw kind zal zo zijn eerste zonnestraaltjes meekrijgen en heerlijk kunnen genieten van het mooie weer.

Boxmatras voor op vakantie

Een boxmatras is ook perfect voor elke vakantie of logeerpartij van uw kleine. Het boxmatras is licht en dat zorgt ervoor dat u het overal eenvoudig mee naar toe kunt nemen. Door dit boxmatras aan te schaffen heeft u altijd een warme en zachte ondergrond waar uw kind van kan genieten. Een boxmatras is zowel geschikt voor als u het kind voor een langere tijd mee op vakantie neemt als voor een logeerpartijtje bij opa & oma. Ook is het mogelijkheid om bij opa & oma een boxmatras neer te leggen zodat u deze daar vast kunt gebruiken als boxmatras of speelkleed voor in de inklapbare box.

Bij Van Asten in Tilburg is er een grote keuze uit boxmatrasjes en de daarbij behorende hoeslakentjes. In deze nieuwe en zeer grote winkel zult u zeker tot een keuze kunnen komen voor uw boxmatrasje.

Meest verkochte boxkleden

Andere babyartikelen

Top merken boxkleden