Boxkleden van top merken!

Het beste voor uw baby

Bekijk alle boxkleden

Boxkleed

Boxkleed

Een boxkleed gebruikt u in de box om het voor uw baby zo comfortabel mogelijk te maken om in de box te liggen Het is prettig om uw pasgeboren baby dicht bij u te hebben en daarom hebben ouders vaak in de huiskamer een box staan. Een boxkleed kan uit verschillende materialen bestaan. Zo zijn er boxkleden van plastic of van verschillende soorten textiel.

Boxkleed Plastic

Een plastic boxkleed is eigenlijk een laag zacht materiaal met een geplastificeerde laag eromheen.
Het plastic boxkleed past meestal precies in de box en is vaak maar aan één kant te gebruiken. Er is natuurlijk heel veel keuze in dessins en kleuren. Zo zijn er plastic boxkleden in uni kleuren maar ook met diverse vrolijke prints, strepen of stippen. U kunt eigenlijk altijd wel een plastic boxkleed vinden in een kleur of in een dessin dat u mooi vindt.
Het voordeel van een plastic boxkleed is dat het makkelijk schoon te houden is. Als uw kindje knoeit met bijvoorbeeld drinken of een koekje op het plastic boxkleed dan kunt u dat eenvoudig met een doekje af doen en uw plastic boxkleed is meteen weer schoon.
Een plastic boxkleed voelt voor uw pasgeboren baby wel een beetje koud aan.

 

Boxkleed Textiel

Een boxkleed dat van textiel gemaakt is, is vaak iets groter dan de binnenkant van de box, waardoor er aan de zijkanten bijna altijd een opstaande rand is. Dit is eigenlijk wel prettig aangezien uw kindje nooit tegen de harde spijlen van de box komt te liggen. Ook in boxkleden van textiel is er natuurlijk enorm veel keuze. Er zijn oneindig veel kleuren en dessins mogelijk, maar er worden ook heel veel verschillende soorten textiel gebruikt voor een boxkleed. Zo zijn er boxkleden van katoen maar bijvoorbeeld ook badstof of velours wordt veel gebruikt voor het boxkleed. Dit zijn van nature zachte en warm aanvoelende materialen, en daardoor uitstekend geschikt om een lekker zacht en warm boxkleed van te maken.

Boxkleed in de was

Een boxkleed van textiel is meestal dikker dan een plastic boxkleed, voelt lekker warm aan voor uw pasgeboren baby en bovendien is het lekker zacht om op te liggen. U kunt het boxkleed ook gebruiken als speelkleed op de grond als uw kindje wat groter wordt of eventueel om uw kindje mee te bedekken als het koud is.
De meeste boxkleden van textiel zijn aan twee kanten te gebruiken en vaak worden ook meerdere materialen tegelijk in een boxkleed gebruikt. Hierdoor is er nog meer variatie mogelijk in kleur en materiaal.
Textiele boxkleden zijn bijna altijd wasbaar in de wasmachine. Afhankelijk van het gebruikte materiaal in het boxkleed zal een toepasselijk wasvoorschrift ingenaaid zijn.

Bij van Asten in Tilburg vindt u een uitgebreide keuze aan boxkleden van alle soorten materialen. Voor ieder type box, zoals een box met lade, een inklapbare box en een reisbox zijn er geschikte boxkleden verkrijgbaar. Deze worden geleverd in alle kleuren en dessins. Zo vindt u altijd wel een boxkleed dat goed bij u past en mooi bij uw box kleurt.

Meest verkochte boxkleden

Andere babyartikelen

Top merken boxkleden